مشاوره حقوقی رایگان - ارث و سهام

سلام ببخشید اگر پسری قبل از فوت مادر فوت کند به بچه های آن پسر ارث نمی رسد؟
اگر پدر دارای سهام های مختلف بورسی باشد چگونه میتوانند فرزندان آن پدر سهام های بورس را اداره کنند؟

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام .1- پسر فوت شده از مادر ارث نمی برد .2- ابتدا می بایست بابت دریافت انحصار وراثت اقدام و در اموال معرفی شده متوفی لیست سهام هم اعلام گردد تا در زمان دریافت مفاصا دارایی و انحصار وراثت با توافق وراث نسبت به انتقال سهام اقدام گردد .

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

سلام.. در فرض سئوال طرح شده، نوه ها از مادربزرگ به لحاظ تقدم فوت فرزند بر مادر، ارث نمی برند.
با در دست داشتن گواهی حصر وراثت به دفتر شرکت سهامی مراجعه نموده و طبق قوانین به نسبت سهم الارث، سهام متوفی فی مابین وراث تسهیم خواهد شد