مشاوره حقوقی رایگان - استخدام شورای حل اختلاف

سلام خانمی هستم که لیسانس حقوق دارم متاسفانه امکان شرکت در وکالت راندارم به دلیل شرایط بد وتمام دفاتر اسناد را سرزدم حتی دادگاه هم رفتم گفتن نیرو نمیخاییم به نظرتون چطوری میتونم در شورای حل اختلاف یا مجتمع های قضایی کار پیداکنم اصلا ازمون استخدام هم ندارن راهنماییم کنید منشی بودم ولی به دردم نخور نه بیمه داشت نصفش بابت کرایه ماشین میرفت ودردی از من دوا نکرد

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

به گزینش دادگستری محل زندگی خودتون مراجعه بکنید که معمولا مرکز استان هست.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با قانون جدید شورای حل اختلاف احتمال برگزاری استخدام ویژه شوراها خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا در آزمون ورودی شرکت نمایید و نمره قبولی کسب نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایددر آزمون های مختلف که هرساله برگزار میشود شرکت کنید.