مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت خانواده با ازدواج

من با دختر عمو خودم چند سالی هست در رابطه هستیم و الان یک سالی هست که تصمیم به ازدواج گرفتیم ولی چون خانواده ها یه جفتمون از هم دیگه خوششون نمیاد مخالف این ازدواج شدن حتی راضی نمیشن که برن خواستگاری نمیدونم چجوری راضیشون کنم لطفا کمکم کنید ?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید با بزرگان َطایفه رایزنی نمایید
به مشاوره خانواده بروید شاید صلاح نباشد
محتاطانه برخورد کنید، عاقلانه
...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دختر میتواند دادخواست الزام پدر به اجازه ازدواج به طرفیت پدر اقامه نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دختر خانم طی یک دادخواست شما را به عنوان خواستگار خود به دادگاه خانواده معرفی نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید از طریق دادگاه دادخواست اجازه ازدواج اخذ کنید. ولی بهتراست جهت حفظ بنیان خانواده و جلوگیری از هرگونه مشکلات خانوادگی درآینده، رضایت خانواده هارا اخذ کنید.