مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو حین حمل با یدک کش خودرو

سلام بنده یک هفته پیش در اتوبان همدان تهران لاستیک ماشینم ترکید وازجاده خارج شدم ماشینم یه مقدار آسیب دید من با اورژانس تماس گرفتم آمبولانس منو برد ماشین رو هم که بعداز من پارکینگ برد امروز از کلانتری نامه گرفتم برم به ماشین سر بزنم رفتم دیدم ماشینم داغون شده چون تو چاله افتاده بود باید با جرثقیل خاور بلند میکرد متاسفانه پارکینگ خاور نداره فقط یه نیسان داره اونم بی وجدان ماشین رو بسته به نیسان کشیده همه چیزو کنده خرج ده میلیونی رو کرده سی میلیون بهش اعتراض کردم میگه همین طوری بود میتونم ازش شکایت کنم مدارکی هم ندارم ؟

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

بله می‌توانید شکایت کنید در این خصوص بدوا تامین دلیل بکنید که چه خسارتی در اثر تصادف بوده و جه خسارتی مربوط به حامل ماشین که توسط کارشناس قابل شناسایی و برآورد است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اثبات شود که این خسارات به شما وارد شده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر بتوانید اثبات کنید قبل ورود به پارکینگ اینطور نبوده میتوانید مطالبه خسارت کنید