مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت حقوق

با سلام، مدت 10 سال در یک کارگاه با قرارداد موقت که هر سه ماه تمدید میشد کار کردم. یک سال پیش بعد از اتمام اخرین قرارداد با بنده تسویه کرده و تمام پول من رو دادند. سپس در همان شغل و همان کارگاه بالاجبار با حداقل حقوق کارگری، قرارداد امضا کرده و مشغول شدم. آیا این قرارداد مجاز و قانونی می باشد؟ لطفا راهنمایی کنید. میخواهم شکایت کرده و ما به التفاوت بگیرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

ملاك متن قرارداد جديد است اين قرارداد قاعدتا بايد در چارچوب قانون كار و توافق طرفين نوشته و امضاء شده باشد