مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه مابه التفاوت حقوق

در سال 98و99 حدود 14ماه برای شرکتی کار کردم هر ماه حقوقم با کسر 40درصد پرداخت میشد هربار اعتراض کردم نتیجه نداشت شهریور سال 1401 طرح شکایت کردم مبلغ مابه التفاوت حقوق محاسبه شده در حکم نهایی در آذرماه1402 پرداخت شد خسارت تاخیر تادیه چگونه محاسبه میشود؟از زمان دادخواست یا 98و99؟؟آیا دادخواست ضرر و زیان با تاخیر تادیه متفاوت است ومیتوانم مطرح کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
لکن خسارت تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد مگر پس از صدور اجرائیه