مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

با سلام بابت تصادف خودرو در برج 2 کارشناسی صورت گرفت و مبلغ خسارت بابت تعمیر و افت قیمت تعیین نمود در برج 4 حکم نهایی قاضی صادر گردید اما فرد محکوم 5 ماه است متواری گردیده
آیا می توان تاخیر تادیه طلب کرد و مگر می شود در چه مرحله ای و به کجا باید پیگیر بود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما مطالبه خسارت بابت تصادف را نموده اید و رای صادر شده لذا خسارت از خسارت قابل مطالبه نیست یعنی نمی توانید از خسارتی که تعیین شده است خسارت تاخیر تادیه مطالبه نماید به نظر قانونی تلقی نمی گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به اینکه مطالبه حسارت بابت تصادف کردید و رای صادر شده از خسارت تعبین شده نمیتوانید دیگر مطالبه خسارت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خسارات موردحكم واقع نشده باشد ميتوان مطالبه نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مطالبه خسارت از خسارت امکان پذیر نمی باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خسارت از خسارت قابل مطالبه نیست

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
اگر در خصوص پرونده اجرائیه صادر شده و مهلت اجرای اختیاری گذشته باشد و پرونده در مرحله اجرای احکام باشد و محکوم علیه، مبلغ را پرداخت ننماید، شما میتوانید جهت مطالبه خسارت تاخیر تادیه دادخواست حقوقی تنظیم نمائید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. خسارت ازخسارت قابل مطالبه نیست.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اینکه خسارت از خسارت قابل مطالبه نیست کاملا درست است. اما در صورتی مهلت اجرای حکم گذشته بامراجعه به اجرای احکام جهت جلوگیری از تضییع حقوق خود جهت جلب ایشان اقدام کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حکم به پرداخت تاخیر تادیه باید در رای آمده باشد. به رای نگاه کنید ببینید آمده یا نه. ولی در 90 درصد موارد در اینگونه موارد در رای نمی آید