مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه واحد آپارتمان پیش از پایان قرارداد

با سلام و عرض خسته نباشید
یک واحد آپارتمان رو در مرداد ماه سال 1401 اجاره کردم و اجاره نامه را در بنگاه تنظیم کردیم. سال بعد هم مطابق با همان شرایط قرارداد رو پشت نویسی و تمدید کردیم. متاسفانه با توجه به اینکه از ابتدای سال بیکار شدم و همچنان هم بیکار هستم امکان پرداخت اجاره بها را ندارم، بعد از گذشت سه ماه از تمدید قرارداد (در آذر ماه) میخواهم واحد را تخلیه کنم. اما مالک عنوان داشتند امکان فراهم کردن پول پیش من را ندارند و فقط در صورت پیدا کردن مستاجر جدید با اجاره و پول پیش بیشتر امکان تسویه وجود دارد.
از اساتید محترم تقاضای راهنمایی دارم.
متشکرم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق قرارداد باید عمل کنید. یعنی یکسال دیگر باید بمانید و اجاره بدهید. مگر اینکه توافق کنید. همانطور که مالک همکاری کرده یک مستاجر دیگر بیاورید.