مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک ارثی

سلام حدود 50سال پیش پدر که در قید حیاط بود 24هکتار زمین کشاورزی داشته و 8 هکتار فرزندش معلوم نیست چطوری به نام خودش سند زده که در دفتر اسناد رسمی ثبت کرده ولی تازگی برای تقسیم ترکه درخواست دادیم متوجه شدیم که فقط 16 هکتار به اسم پدر مانده و 8 هکتار به اسم فرزند بزرگش شده حالا میخوام بدانم آیا بعد از 50سال میشه تقاضای ابطال سند کرد چون نظر کارشناس گفته که قبلا همش به اسم پدر بود بنظر شما درخواست ابطال بعد از 50سال وجود دارد یا اینکه طرح دعوا بعد از گذشت زمان بی فایدست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات به صورت قانونی انتقال داده باشد نمی توانید مدعی حقی باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید نحوه و چگونگی انتقال سند مالکیت مشخص گردد