مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام وقت بخیر
من آپارتمانم را سال 94
با یک وکالت بلاعزل  به خواهرم دادم
ولی سند و مبایعه نامه ای به ایشان ندادم
و سال 402 اپارتمان رو به نام پسرم زدم
شنیدم که وکالت بلاعزل باطل  میشه ،
ولی من علاوه بر وکالت بلاعزل یه اقرارنامه غیرمالی هم دادم میخاستم بدونم اون هم باطل میشه؟
متن اقرار نامه به این صورته
در این دفتر خانه حاضر گردیدند:آقای ر.س با مشخصات فوق الذکر موکل وکالتنامه شماره ...مورخه 31/3/1395
تنظیمی این دفترخانه موضوع ششدانگ یکدستگاه آپارتمان واقع در طبقه 3 به مساحت 35.52 متر مربع که مقدار 40.1 متر مربع
آن بالکن است قطعه 9 جنوب غربی شماره 17923 فرعی از 47 اصلی مفروز و مجزی شده از پلاک 2013 فرعی از اصلی مذکور
واقع در قریه ...شهریار به انضمام ششدانگ یکباب انباری به مساحت 2 متر مربع قطعه 9 تفکیکی واقع در طبقه همکف با
قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرائی آن محدود و مشخص شده طبق یک
جلد سند مالکیت به شماره ثبت ...دفتر 1152 صفحه228 چاپی ... و بعدالحضور و در کمال صحت و سلامت اقرار
صریح و صحیح نمود بر اینکه وکیل وکالتنامه فوق الذکر م.س به مشخصات فوق الذکر مجاز و مختار است به مفاد
وکالتنامه مذکور عمل نماید و حسب الاظهار از این تاریخ نسبت به مورد وکالت هیچگونه حقی بر وکیل وکالتنامه ندارد و موکل وکالتنامه مذکور وکیل نامبرده را وکیل زمان حیات و وصی بعد از ممات خود قرارداده است که به مفاد وکالتنامه یاد شده عمل نماید.
من الان میتونم اقدام کنم برای بیرون انداختن ایشون از خانه ؟
چون بدون هیچ اجاره نامه و مبایعه نامه سکونت داره.
و اینکه این اقرارنامه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
با این اقرارنامه ممکن است مالکیت خواهر شما اثبات گردد
در صورت اثبات مالکیت خواهر شما ، شما مرتکب جرم انتقال مال غیر شده اید
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات میباشد