مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن چک صیادی توسط صادر کننده

سلام وقتتون بخیر ، بنده 100 میلیون تومان پول نقد به شخصی قرض دادم و بابتش چک صیادی 100 میلیون تومانی دریافت کردم تا سررسید چک دو هفته مانده و مطمئنم صادر کننده چک توان پرداخت رو نداره و در جریان هست ک بنده قصد برگه زدن را دارم
میخواستم بپرسم با توجه به شرایط بالا میتونه حساب چک‌رو مسدود کنه و کلا برای اطلاعات عمومی خودم میپرسم ،شرایط مسدود کردن چک توسط صادر کننده چی هست
با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
از بانک درخواست صدور گواهی عدم پرداخت چک را نمایید
و دادخواست مطالبه وجه چک و خسارات را اقامه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مسدودی چک توسط بانک نیاز به پیگیری قضایی دارد اگر ظرف یک هفته از مسدودی پیگیری قضایی نشود رفع مسدودی می شود درصورت داشتن ابهام بامن تماس بگیرید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام... شما در موعد چک به بانک محال علیه مراجعه در صورت وجود پول در حساب ،اخذ در غیر اینصورت ،در صورت ثبت چک در سامانه و نبود موجودی گواهی عدم پرداخت و در صورت عدم ثبت چک گواهی عدم ثبت دریافت و از مرجع قضایی اقدام کنید.به هر حال در صورت ثبت چک چک در حکم اسناد لازم الاجرا بوده و باید تادیه گردد در غیر این صورت از طریق دادگاه حقوقی عمومی بصورت اسناد عادی مدنی اقدام فرمایید.