مشاوره حقوقی رایگان - فوت متصالح زودتر از مصالح و چگونگی فروش ملک مورد صلح

درود. اگر متصالح زودتر از مصالح فوت شود و سند صلح قطعی و بدون اختیار فسخ توسط مصالح باشد، ملک پس از مرگ مصالح به وراث متصالح می رسد. اگر مصالح با توجه به حفظ منافع ملک ، در زمان حیات خود ملک را بخواهد بفروشد آیا امضای وراث متصالح را می خواهد؟ و اگر وراث این اجاازه را بدهند، آیا پولی به وراث تعلق می گیرد؟ به عنوان مثال، ملک به نام مادر متصالح بوده و متصالح زودتر از مادر خود فوت کند یک هشتم ملک پس از فوت مادر متصالح به همسر متصالح می رسد، اگر با اجازه ی همسر متصالح ملک مورد صلح را بفروشند آیا یک هشتم همسر فسخ می شود اگر که درخواست نکند یا به همسر متصالح تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

فوت متصالح زودتر از مصالح صلح عمری مصالح متصالح فروش ملک مورد صلح