مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای در صورت مختومه شدن پرونده

سلام و خسته نباشید بنده از فردی شکایت کردم که بدهکار هستن و من مدرکی از ایشون نداشتم چون فامیل بودن وفقط دوست ایشون در جریان بودن که من بهشون پول دادم ایشون اومدن توی دادگاه و چون فرد مطلع در دادگاه حضور نداشت ایشان سوگند دروغ خورد پرونده مختومه شده من ایا حق اعتراض دارم اگر پرونده رو بدم برای تجدید نظر امکانش هست که رای عوض بشه؟؟اگر مطلع حاضر بشه بیاد دادگاه فرقی میکنه؟؟

پاسخ ها :

اعتراض به رای در صورت مختومه شدن پرونده تجدید نظر خواهی حضور مطلع در دادگاه تغییر رای