مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر در زندان

سلام. همسرم محکوم به بدهی مالی است و چکش حقوقیه این ماه دادگاه تجدید نظر داره چقد احتمال داره اعسارشو قبول کنن هیچ اموالی نداریم و تاجر هم نیس

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام
خود دادگاه‌ قبل از جلسه استعلامات لازم را از اموال ایشون از نهاد های مختلف می‌گیرد اگر اموالی در دسترس نباشد با اعسار ایشون موافقت می‌شود

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. با شرایط مذکور در سوال، پذیرش اعسار احتمال بالایی دارد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورتی که در حال حاضر زندان هستند احتمال پذیرش اعسارایشان زیاد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به ارایه مدرک و دلایل دارد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام باید دادخواست اعسار داده باشید در صورتی که اموالی به نامشون نباشد با توجه به اینکه در حال حاضر زندان هستند احتمال پذیرش اعسار زیاد هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید بررسی دقیق و جامعی انجام شود و سپاس می‌توان نظر داد⚖⚖

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با دو شاهد ثابت شود که اموالی ندارد اعسار پذیرفته می شود و محکوم به تقسیط می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات اصولا اعسار وی پذیرفته می شود

یک وکیل

در صورتیکه اعسار را صحیح طرح کرده باشید حسب مطالب اعلامی امکان پذیرش وجود دارد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بستگی به مبلغ چک و میزان درآمد شخص داره ....

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اعسار رد شده است باید ابتدا دید دلیل رد اعسار چه بوده است . می توانید تماس بگیرید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

با توجه به اینکه محکوم علیه در حال حاضر زندان هستند احتمال پذیرش اعسار زیاد است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اعسار به شیوه صحیح داده شود و شهود معرفی شده حتما در جلسه رسیدگی دفاع کنند استعلام سه گانه هم گرفته شود اگر عدم‌تمکن اثبات شد و اعسار قطعی،شد تقسیط صورت میگیرد.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
با شرایطی که دارید معمولا اعساررا دادگاه قبول می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای پذیرش اعسار محکوم علیه
، دادگاه استعلام سه گانه از اداره ثبت و بانک مرکزی و راهور اخذ خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد اعسار قبول می‌شود اگر خوب دفاع شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر همه ی شرایط فراهم باشد احتمال آن زیاد است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
پذیرش اعسار بستگی به اسناد و مدارک شما و نظر دادگاه دارد .

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
قاضی باتوجه به شرایط واوضاع مالی معسر تصمیم گیری میکند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با شرایط اظهار شده احتمال بالا است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بسته به دلایلی است که برای اثبات اعسار ارائه می دهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در صورت اثبات و دارا بودن شرايط اعسار به تقسيط موافقت خواهدشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا موافقت می شود نگران نباشید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام با معرفی شهود وشهادت دقیق انهاو عدم معرفی مال ازشما توسط محکوم له وبسته به وضعیت مالی تقسیط میشود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام بسته به اینکه دادگاه شهادت شهود وی را قبول کند یا نه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
در صورتی ک شخص اموال مداشته باشد و عنوان سغلی خاصی مثل کارخانه دار ،پزشک و و شغل های پر درامد نداشته باشد اصولا اعسار قبول میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه اموال وی را استعلام می کند . اگر مالی شناسایی نشد با توجه به حبس بودن ایشان احتمال پذیرش اعسار زیاد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادگاه های محترم با رافت اسلامی رسیدگی می نمایند و شرایط شخص را در نظر می‌گیرند انشاالله که موافقت می شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به احتمال زیاد قبول میکنن

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادگاه‌ قبل از جلسه استعلامات لازم را از اموال ایشون از نهاد های مختلف می‌گیرد مثل استعلام از اداره ثبت و... اگر اموالی در دسترس نباشد با اعسار ایشون موافقت می‌شود