مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوتی

باسلام، بنده به عنوان کارفرمای پروژه ساختمانی در یکی از‌پروژه های سال94کارگری فوت میکند و درصد مقصر بودن من 80درصد میشود دیه را بیمه بعد از مراحل دادگاه پرداخت کرده الان خانواده مرحوم ادعا کرده دیه کم پرداخت شده به علت مختلف خانواده فوتی، به من گفتند باید شما بدی والا شکایت میکنند و از راه قانون میگیرند سوال من اینست وقتی بیمه داشتم و پس از کسر کسورات قانونی پول را به حساب دادگاه پرداخت کرده چرا باید مابقی نداده و سنوات را من بدهم راهنماییم کنید. ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال وقتی شما بیمه نامه معتبر مسئولیت مدنی و حوادث داشته اید و غرامت حادثه دیده از محل بیمه نامه محکوم علیه پرداخت شده است ، محکوم علیه دیگر مسئولیتی نسبت به محکوم له نخواهد داشت .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در صورتی که بیمه شما دیه متوفی را بصورت کامل و به میزان مسئولیت و محکومیت پرداخت نموده باشد و در واقع کفاف دیه را داشته باشد مسئولیتی در قبال زیاده خواهی وراث نخواهید داشت.