مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با عرض سلامت خدمت شما. برادرم 30سالش نشده متاسفانه خانمی متولد 52 را به مدت یکسال بدون اطلاع صیغه کرده. این خانم منبع درآمدشان ازدواج است و در شهر معروف به بدکارگی. متاسفانه برادر من هم گول زبان این فرد رو خورده. هفت ماه است ما از این موضوع مطلع شدیم. خانواده با آبرویی هستیم. چطور میتونیم از دست این فرد خلاص شویم هفت ماه است که فقط دعوا در خانه داریم. لطفا راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اداره حقوقی ناجا پیگیری کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بدون رضایت برادر,کاری نمتوانیدبکنید.برادرشما الباقی مدت صیغه رابذرکند.