مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه تکمیلی پدر با داشتن بیمه دیگر

سلام دختر 22 ساله هستم که به تازگی مشغول به کار شده ام و قرار است از طرف مجموعه بیمه تامین اجتماعی بشوم... من تا قبل از این تحت تکفل پدر بودم که پدرم دارای بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی بانک می باشد
آیا من میتوانم پس از رد شدن بیمه تامین اجتماعی خودم همچنان از بیمه تکمیلی پدرم (بانک) استفاده کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت عدم درخواست خدمات درمانی بیمه تامین اجتماعی و موافقت بانک بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً می‌تواند امکان‌پذیر باشد اما در این خصوص می‌بایست از طریق بیمه تکمیلی موضوع را پرس و جو نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان از طریق بانک موضوع را پیگیری کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر دو همزمان ممکن نیست یکی از انها قطع میشود