مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط همسر

با سلام دیشب همسرم براثر جروبحث با دودست به دور گردنم و فشار دادن تا حدی که احساس خفگی کردم اقدام کرد و اصلا آدرس جایی بلد نیستم و قصد جدایی ندارم اما از آینده خبر ندارم شاید به جدایی هم فک کنم میخواستم که لطف کنید و راهنمایی کنید من برای داشتن مدرک باید به کجا مراجعه کنم اول به دادسرا بروم یا پزشکی قانونی ممنون میشوم راهنمایی کنید؟!

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.از دادسرا یا کلانتری نامه ارجاع به پزشکی قانونی اخذ کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید سپس بعد از ارجاع به کلانتری می توانید با نامه کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به پزشکی قانونی معرفی و شکایت ضرب . جرح عمدی کنید