مشاوره حقوقی رایگان - سند وثیقه زندانی

سلام خسته نباشید بنده در یک در گیری بینی خودم و برادرم شکسته و شکایت کردیم و برایمان دیه آمده ضمنا طرفین دعوا به بنده اتهام آدم ربایی زدن و با آشنا وپارتی الان برایم هفت ماه حبس تعزیری صادر شده با اینکه بنده شاهد هم داشتم همچنان به حبس محکوم شدم آیا امکان این هست که سند بزارم یا جریمه پرداخت کنم که زندان نرم ضمنا سابقه هم ندارم و متاهل میباشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی شده باشد باید خودتان را به اجرای احکام معرفی کنید
می توانید درخواست پابند الکترونیکی بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم اجرا میشود میتوانید درخواست پابند الکترونیکی نمایید