مشاوره حقوقی رایگان - مسئله پیچیده برای اطلاعات

آقای خ. در منطقه ای از تهران چند ملک رو اجاره میکنه چون می خواسته بره خارج کلید اون املاک رو میده به آقای م. آقای م. دور از چشم آقای خ. این املاک رو در سایت آگهی به اجاره ی ماهیانه و ساعتی میرسونه روزی از روزها خانم ق. و آقای ب. در یکی از این واحدهای مسکونی حضور داشتند که زنگ در زده میشه آقا بر نمیداره زنگ میزنه به آقای م. میگه آقای م. یکی اومده دم در آقای م. میگه کاری نکنین تا من بیام میاد و مبینه کسی نیست در رو باز میکنن آقای م. بره داخل که یه دستبند میخوره به دست آقای م. مامورین داخل میشن دوتا مامور آقا و یک مامور خانم و همه رو دستگیر میکنن خانم ق. و آقای ب. در اونجا رو مبل با لباس نشسته بودن ولی مأمورین از وسایل پیشگیری کننده جنسی و لباس ها عکس برداری می کنن بعدا همه ی اینها در دادسرای امنیت اخلاقی دستگیر میشن تا اینکه آقای خ. هم از خارج میاد و آقای خ. هم دستگیر میشه و با قرار کفالت اینها آزاد میشن لازم به ذکره که خانم ق. که در اون خونه حضور داشته متاسفانه متاهل بودن سوالی ک من از شما دارم به لحاظ حقوقی اجاره دادن مال اجاره شده چه حکمی داره و به لحاظ کیفری چه اتهاماتی متوجه این افراد است !؟مجازاتش چیه!؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آقای خ و آقای م متهمند به قوادی (ک س ک ش ی) و حداقل یک سال حبس و 50 ضربه شلاق مجازات دارد
آقا و خانم مستاجر هم به اتهام روابط نامشروع تحت تعقیب قرار می گیرند که 92 ضربه شلاق دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است