مشاوره حقوقی رایگان - اکراه در امضا

من با اکرا و دروغ و تهدید همسرم خونه و حق طلاق رابه همسرم داده و در قبالش شرطش ک زندگی کردن و بدنیا اوردن بچم ک دروغ میگفت را دادم الان بعد از یکسال ک برایم ابلاغیه امد ک حکم در مرحله اجراست من چگونه حقم را طلب کنم وقتی همسرم ور هردوسند من را وکیل خود گرفته و هرگونه تجدید نظر را از من اسقاط کرده و خونه ام را به مبلغ 40 میلیون نقدا به من داده و من اقرار کردم در سند تنظیم بوده از قبل و به من اجازه خواندن و سر دفتر دار هم از من هیچ سوالی نکرد و نتن سند را هم کسی قرائت نکرد من تا حالا زن نگرفته و طلاق نداده و حتی معامله ای صورت نداده بودم فقط گردنم شکست ودر سال 95 76 میلیون دیه گرفتم ک با پول ان 210 میلیون طی چند فقره چک خونه ای وام دار خریدم و برای اینکه پدر لشوم بعد از ده سال و زنم را ک برای خودش جدا زندگی میکرد را به کانون گرم خودم باز گردنم من راضی نبودم انها از قبل مرا تهدید و با جدا زندگی کردن مجبور به این کار کردن و بر من تسلط کامل داشتن بطوری ک به من گفتن خانه را اجاره بده و با پولت مهریه ام را میبخشم من حتی لوازم خانخ را به منزل استیجاری برده و تمام 200 میلیون دا قبل از دادن حق طلاق و دادن خانه به حساب بانکی خانم ریخته و از حساب خانم هیچ مبلغی به حساب من و هیچ پولی به من داده نشده ... از ساری بدبختم کردن به خدا این دیگه اخر زمان شده انگار سپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

زمان امضامیبایست توجه میکردید سند رسمی قابل انکار نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اگر خانه را هبه کرده‌اید درخواست رجوع بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه هبه به منصه ظهور رسیده است فلذا شما می‌توانید اقدام به رجوع از هبه بنمائید. بنابراین دادخواست به خواسته‌های اثبات عقد هبه و رجوع از هبه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.