مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

چگونه به متهم رضایت بدهیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفترخانه اسناد رسمی یا حضورا با مراجعه به شعبه یا ارسال لایحه و اعلام رضایت از طریق دفتر خدمات قضایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به شعبه مراجعه نمایید یا در دفترخانه رضایت بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و رضایت محضری بدهید. مضافاً بر اینکه از طریق دفتر خدمات قضایی، لایحه با موضوع اعلام گذشت را به شعبه مربوطه ارسال بفرمائید.