مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام

اگر خانم بنده درخواست طلاق بکند و هیچ کدام از شروط 12گانه را نتوانداثبات کند و طلاق خلعی را قبول نکنم ، می توانم طولانی مدت مثلا ده سال طلاقش ندهم؟

پاسخ ها :

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

سلام طلاق برعهده مرد است البته باید حقوق وتکالیف مالی و خانوادگی را رعایت کنید

پرسشگر :

کسی را می شناسم 8 سال است که نتوانسته از شوهرش طلاق بگیرد بااینکه پدربانفوذی دارد؟ پس چگونه این 8 سال ممکن شده است؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما در هر حال می توانید همسرتان را طلاق ندهید