مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سوابق بیمه ای از صندوق بازنشستگی صنعت نفت به صندوق تامین اجتماعی

با سلام خدمت کارشناسان محترم.. بنده در حال حاضر کارمند بخش دولتی با سابقه 12 سال میباشم. همچنین دارای سابقه پرداخت بیمه به مدت 5 سال در شرکت نفت (شامل سختی کار بودم) میباشم که به واسطه استعفا از شرکت نفت خارج شدم. با توجه به اینکه فرزند شهید هستم آیا میتوانم در انتقال سنوات از صندوق نفت به تامین اجتماعی از معافیت پرداخت تفاوت استفاده کنم؟ و اینکه آیا سختی کار در این انتقال لحاظ میشود یا خیر؟ متشکرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت پرداخت مابه تفاوت قابل اقدام است