مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شناسنامه فرزند

سلام.نوه ما دختره و یکساله که با ما زندگی میکنه چون پدرش کتکش میزد به خاطر اعتقادات مذهبی.ما خانواده مادریش هستیم.
چون نزدیک 15سالشه و شناسنامه اش اشتباه داره (جنسیت مرد خورده) مدرسه گفتن باید شناسنامه رو عوض کنین
پدرش اصلا نمیاد و مادرشم رفته ثبت احوال گفتن فقط پدر (پدربزرگ پدریشم فوت شده) کوتاه ترین راه چیه برای اینکه شناسنامه اش رو بگیریم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دادستانی ودایره سرپرستی دادسرا اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادر از پدرش در دفترخانه وکالت بگیرید و یا از طریق دادستانی درخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.
پدرش رو ببرید دفترخانه وکالت بگیرید و خودتان موضوع را پیگیری کنید