مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجاره ملک از ورثه متوفی

سلام مادرم و مادربزرگم 13 سال پیش خانه ای را به صورت شریکی 3 دانگ 3 دانگ خریداری کردند. در این 10 سال مادربزگم در خانه سکونت داشته و هیچ اجاره ای به مادرم پرداخت نکرده
3 سال پیش مادرم فوت کردند و مادربزرگم 1 سال پیش فوت کردند
آیا من میتوانم اجاره ی این 12 سال را از ورثه مادربزرگم بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف
، شما باید اثبات نمایید که تصرف
خانه بدون موافقت مادر شما بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می‌توانید اجرت المثل یک سال اخیر را بگیرید آن هم به نسبت سهم ارث خود