مشاوره حقوقی رایگان - اجاره منزل ازشخص غیر مالک

باسلام

بنده ملکی رو از فردی اجاره کردم و موجر به بنده اعلام کرد که منزل فاقد سند است و مالک ان مجهول الهویه می باشد و در قول نامه اعلام کرده در صورت شناسایی مالک ملک بدون هیچ گونه شرط و قید منزل تخلیه و به مالک تحویل داده شود
اکنون که قول نامه را امضا کردیم و من وارد منزل شدم همسایه امده میگه خونه مال من هست و در امانت من هستش اما هیچگونه مدرکی دال بر امانت بودن یا قول نامه یا مالکیت ملک را ندارد موجر که شهرستانی است میگه به استناد قول نامه هرگونه مدعی که ادعای مالکیت کند بر علیه من طرح شکایت کند همسایه میگه حق ورود به خونه را نداری وباید از خونه خارج بشی حالا من موندم در این اختلاف به حرف همسایه گوش بدم و برم یا به حرف موجر داخل خونه بمونم و هرگونه ادعا متوجه موجر است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تا زمانی که مالکیت فردی نسبت به منزل به اثبات نرسیده نیاز به تخلیه منزل وجود ندارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
شما میتوانید از همسایه به عنوان مزاحمت اعلام شکایت کنید اگر مدارک مبنی بر مالکیت یا امانت ارائه بدهد شما باید از کسی که به شما اجاره دادهشکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر همسایه مدارکی نداشته باشد می توانید شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجاره چنین ملکی باعث دردسر شماست و جرم است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری به اتهام کلاهبرداری و مزاحمت و ممانعت از برعلیه موجر و همسایه مزاحم تا حقیقت روشن شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اجاره کردن چنین ملکی خالی از دردسر نیست و بهتر بود اقدام نمی کردید هرچند در حال حاضر تا زمانیکه حکم قطعی صادر نشده نیازی به تخلیه ملک نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت مدعی باید ادعای خود را با ادله قانونی در دادگاه ثابت کند

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام شما هیچگونه اقدامی نکنید در صورت ایجاد مزاحمت شکایت کنید تا زمان تعیین تکلیف در دادگاه همسایه حقی ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به قولنامه و اجاره نامه مو جحود و شرط کموجود در ان که میگوید در صورت شناسایی مالک شما بایستی ملک را تخلیه نمایید و با توجه به اینکه شناسایی مالک صرفا با ارایه مدارک مالکیت قطعی مد نظر است و همسایه نیز هیچ گونه دلیلی دال بر وکالت یا امانت خود ارایه نداده است شما می توانید در منزل سکونت داشته باشید و هیچ مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود . تا زمانی که مالک یا وکیل رسمی ایشان مدارک مالیت خود را ارایه نداده است و یا حکم قانونی دال بر تخلیه ارایه نشود ملزم ب ترک تخلیه نیستید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه مالکیت فرد اثبات شود باید از موجر پاسخگو باشد