مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع بازرس بیمه

سلام بازرس تامین اجتماعی به خاطر عدم تخصص کد کارگاهی گزارش خلاف واقع به کارگاه را به نهاد های مختلف ارسال میکرد و کارگاه را به انباری غیر فعال خطاب میکرد
بنده پس از شکایت علیه بازرس با داشتن مدارکی که تایید کرده کارگاهی فعال و دو نفر گارکر در محل در حال کار بوده از جمله ...کارشناس رسمی دادگستری و گزارش فرمانداری شهرستان و اداره کار واتاق اصناف گزارش کلانتری و پنج عدد شاهد قاضی پرونده حکمی صادر کرده که این نهاد با توجه به عدم صلاحیت و تخصص در این مورد قبول نبوده و نظریه بازرس تامین اجتماعی قابل قبول بوده جالب تر اینکه همان نظر که مورد دعوای ما بوده به ان استناد کرده و حکمی را صادر گفته و گزارش خلافی صورت نگرفته ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی ثبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مهلت اعتراض باقی است باید مستدل و مستند با همکاری وکیل دادگستری اقدام به تنظیم و ثبت اعتراض نمایید