مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بیمه بیکاری

سلام روز بخیر
من 13ماه در دفتر فروش کارگاهی مشغول به کار بودم اما برای بازرسی بیمه به کارگاه مراجعه میکردند ومن در دفتر بودم الان که اقدام کردم برای بیمه بیکاری میگن که بازرس حضور شمارو ثبت نکرده وبه شما تعلق نمیگیره بیمه بیکاری الان من کار کنم
هم قرارداد دارم هم واریزی حقوق به کارت بانکی ام مشخصه برگه حضور غیاب دارم تو پرونده شرکت چطوری میتونم حقم رو بگیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با ارائه مستندات وفق تبصره، 4ماده 16قانون دیوان عدالت اداری درخواست برقراری بیمه بیکاری خود را عنوان ودر صورت عدم پذیرش از طریق دادخواست به دیوان عدالت اقدام گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم پذیرش درخواست شما مبنی بر استقرار بیمه بیکاری، از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.