مشاوره حقوقی رایگان - حق مسکن

سلام و عرض ادب

چن سال میشه با همسرم زندگی میکنیم روز عقد حق مسکن رو به خانمم دادم و به پدر زنم تعهد دادم که تو شهر خودشون زندگی کنیم حالا خانمم میخواد با رضایت کامل خودش حق مسکن رو باطل کنه یا تغییر بده برای نفاق بین دو تا خونواده ها آیا میشه ؟ از کجا باید اقدام کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ابطال حق مسکن بایستی به یکی از دفاتر اسناد رسمی محل سکونت خویش مراجعه بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
سند ازدواج را نمی‌توان دستکاری نمود می‌توانید در قرارداد یا اقرارنامه جداگانه این اقدام را انجام دهید