مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه رای قطعی مطالبه و اجرت المثل خودرو206صفر مدل 1401

سلام من خواهان هستم مدت 15 ماه تمام خوانده ماشین صفر منو تصرف کرده و بعد شگایت از خوانده از دادکاه حقوقی چون ماشین اسناد و مدارکش بنام ما بود طرف محکوم شدن و خوانده با پروی کامل دعوای سند کرده بودن بنام ایشان کنم که در دادگاه فقط حرف شفاهی زدن هیچ ادله نداشتن الان محکوم شدن الان میخام لایحه بنویسم برای اجرای احکام هم برای افت ماشین پارسال ماشین 206 پانا سقف شیشه ایی 685 تومان بوده که خودرو در تصرف ایشان بوده الان خودرو من یکسال نیم مدلش رفته شده 490 ایا میتوانم اینو لحاظ کنم تویی لایحه طبق مدرک که کلا قیمت های روز ایرانخودرو همشون دارم ایا اجرای احکام چطور اینو که ماشین من ضرر دیده طی تصرفات ایشان چطور حساب میکنن امتشگرم در پایان کمال تشکر و قدردانی خودمو اعلام می‌کنم خدمت تمام وکلای عزیز دادراه ممنونم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شعبه اجرای احکام طبق رأی دادگاه حکم را اجرا می کند.
اگر مورد جدیدی باشد باید حذف دا‌دخواست بدهید.
شما حتی اعلام نکرده اید که موضوع دا‌دخواست شما چه بوده ؟!!!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجرای احکام رای صادر نمی‌نماید همان رای که دادگاه محترم صادر می‌نماید اجرای احکام آن را اجرا می‌نم