مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

سلام من 4سال که عقد هستم روز خواستگاری قرار بود یک سال بیشتر عقد نباشیم ولی 4سال طول کشید حالا که من خونه دار شدم ماشین خرید خدمت سربازی و تمام لوازم منزل حالا که همچی امادس خانومم میگه من طلاق میخوام هیچ دلیلی نمیاره میگه برو درخواست طلاق توافقی بده تا بیام امضا کنم بنظر شما درسته این کار که من برم درخواست بدم؟ یا بدون دلیل مهریه تعلق میگیره هیچ نزدیکی نبوده بین ما

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام درصورت طلاق حتما تکلیف مهریه و نفقه و سایر حق و حقوق مالی را میبایست روشن کنید و یا توافقات خود را حتما در دفاتر اسناد رسمی تنظیم کنید که دچار مشکل نشوید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه به هیچ دلیلی نیاز ندارد. مهریه ـ نفقه به ایشان تعلق میگیرد.
برای طلاق توافقی هر دو نفر باهم اقدام کنید حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید