مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما هستم

سلام.
من دفتر پیشخوان دارم که 2 کاربر در دفترم مشغول به کار هستن و با رضایت خودشان بیمه نشدند. در صورت رضایت کاربر و نبود هیچ مشکلی از جانب انها آیا تامین اجتماعی میتواند بنده را مجبور به بیمه کاربران کند و یا مرا بابت عدم بیمه جریمه نماید؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله قوانین امره است و توافق کارگر مانع از تکلیف شما نیست حتما میبایست کارمندان خود را بیمه کنید