مشاوره حقوقی رایگان - رفع مزاحمت و جبران خسارت وارده

بنده مالک یه آپارتمان در ساختمان 4طبقه هستم که همسایگان در محل پارکینگ اختصاصی بنده اقدام به نصب الکتروپمپ نموده ولی به اعتراض بنده برای جابجایی توجه نکرده لذا ناچار به اخذ نظر کارشناس رسمی دادگستری در خصوص حد و حدود پارکینگم ( تامین دلیل) شدم و با ابلاغ اظهارنامه به سایر مالکین درخواست جابجایی پمپ کردم که نتیجه نداد حال میخواستم بابت برداشتن پمپ و مطالبه خسارت وارده به طور قانونی اقدام کنم ولیکن مشخصات همه ساکنین آپارتمان که 12 واحد میباشد را ندارم آیا میتوانم درخواست کیفری یا حقوقی بنمایم ؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید بابت مزاحمت ممانعت از حق و تصرف غیرقانونی طرح شکایت کیفری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت کیفری می توانید نشانی ساختمان را اعلام کنید.
برای طرح دعوای حقوقی نیز نام و نام خانوادگی خواندگان لازم است و نشانی ساختمان را اعلام کنید.
علیه مدیر ساختمان که چنین کاری کرده طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از طریق دفتر خدمات و تصرف غیرقانونی مطرح نمایید