مشاوره حقوقی رایگان - چک گواهی عدم پرداخت

باسلام
بنده در سال 75 یک فقره چک به مبلغ 3 میلیون تومان به شخصی دادم ایشون همان موقع گواهی عدم پرداخت را از بانک گرفته ولی سال 1402 حدودا یک ماه قبل طرح دعوا کرده .ایا بنده محکوم به پرداخت خسارت تاخیر تادیه می شوم ؟
ایا می توانم جهت عدم پرداخت خسارت تاخیر به قاعده اقدام استناد کنم
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و مهر و موم اموال

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد و مشمول مرور زمان شده و سند تجاری محسوب نمی شود.
دارنده صرفاً می تواند مبلغ چک را مطالبه کند و خسارت تاخیر از تاریخ دا‌دخواست تعلق می گیرد.