مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

باسلام و وقت بخیر
اگر شخصی به کرات توهین کرده و در قبال توهینات وی طرف عصبانی شده یکبار توهین کند هردو به یک اندازه مجازات میشوند؟ یعنی شخص مذکور بارها توهین کند 74 ضربه شلاق و کسی که در جواب توهیناتش عصبانی شده یکبار توهین کند هم 74ضربه شلاق برایش درنظر گرفته میشود؟
آیا میتوان نسبت به این رای اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

محمد  نيك نژاد

جناب آقای محمد نيك نژاد :

سلام.بله توهین حتی در جواب باشد باز هم مصداق بزه توهین موضوع ماده 608 قانون مجازات بخش تعزیرات میباشد.
اما مجازات شخص دوم میتونه به استناد بند پ ماده 38 قانون مجازات مشمول تخفیف بشه بخاطر اوضاع و احوال خاص از جمله گفتار و رفتار تحریک آمیز شخص اول توهین کننده

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ملاک اقامه شکایت است نه تعدد توهین ها هرچند ممکن است برخی توهین ها در شمول حد قرار گیرد