مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به نفقه و امرار و معاش و مکان

من پرونده ای مربوط به اثبات زوجیت دارم و چون باردار بودم بالاخره حکم به نفع بنده صادر گردید و زوجیت من و همسرم ثابت شد و اکنون منتظر حکم اجراییه هستم که به سال 99 میرسه و دخترم که حاصل این ازدواجه یک ساله شده. بعد از اثبات نسب میتونم تقاضای مسکن و لوازم بدم؟ نفقه خودم و دخترم و این مدت که هیچ خرجی رو قبول نکرده بود و انکار میکرد و مدت دوران بارداری همه به من تعلق میگیره یا نه؟؟ چون همسرم مجرد بود و این اتفاق افتاد و محرم هم بودیم و زوجیتمو و حاملگیم ثابت شد بعد این میتونم تقاضای منزل حتی رهن و وسایل و نفقه خودم و دخترمون و امرار معاش کنم و تعلق میگیره بهم حتی اگه همسرم بخاد ادعا کنه نمیخاد با من زندگی کنه و زیر بار نره و ادعای بی پولی کنه؟؟؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر زوجیت شما به عنوان ازدواج دایم اثبات شده است شما می توانید بابت نفقه خودتان و فرزندتان اقدام کنید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله می توانید تقاضای نفقه ایام گذشته خود را بکنید و نفقه دخترتان از زمان درخواست ملاک عمل است