مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال

سلام
دو دانگ از منزل مسکونی بنده و شوهرم به صورت وکالتی به نام بنده (زوجه) بوده در حالی که همسرم مرا از خانه بیرون رانده و خانه را تماما به اجاره داده است ایا من میتوانم سهم خودم را از خانه بگیرم به چه طریقی ؟؟ ضمنا خانه دارای سند ثبتی نمیباشد و این دو دانگ به صورت وکالتی و در محضر به نام بنده شده. لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید بدوا نیز بررسی نمایید وکالتنامه شما به قوت خود باقی باشد