مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارفرما بدون قرارداد رسمی و تنها با گرفتن یک امضا میتواند کارمند را مجبور به کار گیرد؟

سلام. بنده با یک شرکتی صحبت کردم و قرار شد حدود دو ماه به صورت ازمایشی و بدون قرارداد رسمی و حق بیمه کار کنم، از بنده امضایی دریافت شد با جزئیات به تاریخ شروع کار آزمایشی و مبلغ حقوق دریافتی و همچنین اسکن کارت ملی و شناسنامه هم از بنده گرفتن.
حالا بنده قصد دارم از همکاری با شرکت انصراف بدم و سوالم اینه که آیا کارفرما میتونه بنده رو مجبور به همکاری کنه با همین یک امضا؟ و در صورت عدم حضور در تاریخ امضا شده از من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

نداشتن قرارداد کار بیمه نکردن کارگر قرارداد کار کارگر کارفرما