مشاوره حقوقی رایگان - قطع همکاری توسط شرکت در صورت نداشتن قرارداد کار

من در شرکتی کار می کنم تا پایان مردادماه قرارداد داشتم. امروز که 12 شهریور هست به من گفتند تا پایان ماه با شما قطع همکاری خواهد شد. از آنجایی که هیچ قراردادی ندارم . آیاقطع همکاری با من قانونی می باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان دادخواست بازگشت به کار وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یک ماه دیگر کار کنید باید با شما قرارداد تمام تمدید کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اینماه را به کار ادامه دهید باید قرارداد تمدید کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید در مراجع اداره کار درخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت ادامه کار تا یکماه دیگر بایستی با شما قرارداد را تمدید کنند‌.