مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند خودرو که فروشنده فوت کرده

سلام. سال پیش خودرویی از واسطه ای خریدم و پلاک و برگ سبز الان به اسم خودم هست. و قصد دارم سند خودرو به اسم خودم بزنم. پیگیری کردم فهمیدم مالک خودرو فوت کرده. متوفی متاهل بوده و ورثه داره. برادر متوفی با حسن نیت رفتار میکنه و میگه پدرم یا همسر متوفی رو میارم امضا کنه. آیا همین کافیه. یا باید من دعوی به طرفیت ورثه کنم؟ و یا انحصار ورثه بشه؟ کدوم راحت تره؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. نیاز به انحصار وراثت مرحوم هست. اولین اقدام دریافت گواهی انحصار وراثت و سپس اگر وراث قبول کردندکه سندا را انتقال دهند که بهتر در غیر این صورت باید اقدام به طرح دعوا ی الزام به انتقال بنمایید.