مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه بفرستم؟

باسلام. بنده زمستان سال گذشته از دفتری در تهران مبلغ ده میلیون وام آزاد گرفتم. بابت اقساط 6 فقره چک و یک فقره هم بابت ضمانت داده ام. چک ها متعلق به دایی ام می باشد که شغلش نظامی است. 4 فقره از چک های اقساط پاس شده و موعد دو فقره دیگه نشده است. بصورت کاملا اتفاقی متوجه شدم طرف دفترش را تعطیل و خط همراهش هم واگذار کرده و اطلاعی ازش ندارم. بابت چک ضمانت بدجور ترس دارم. چون طرف خط همراهش را واگذار کرده حس خوبی ندارم... خواهشا راهنمایی بفرمایید. ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

چک های خود را در موعدهای معین پرداخت نمایید و پس از پرداخت کلیه چک ها اظهارنامه ای مبنی بر استرداد لاشه چک ضمانت تقدیم نمایید و در صورت عدم پاسخ دادخواست استرداد لاشه چک تقدیم دادگاه نمایید