مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت مسئولیت محدود

سلام من در یک شرکت مسئولیت محدود 10درصد شریک هستم شریک 90 درصدی پیشنهاد قیمت خرید سهم من رو با ارزش پایین تر از قیمت واقعی داده و من بدون اجازه ایشون نمیتونم سهمم رو به شخص دیگری واگذار کنم و به دلایلی نمیخام به شراکت ادامه بدم آیا روند قانونی برای خروج بنده از شرکت و دریافت ارزش واقعی سهم با توجه به سود انباشته بالای شرکت وجود داره؟

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

با توجه به میزان شهم الشرکه شما در شرکت واینکه حضور یا عدم حضور شما به این میزان سهم تاثیری در تصمیم گیری تصمیمات شرکت ندارد، لذا کسی حاضر به خرید این میزان قدرالسهم به قیمت واقعی آن نمیباشد .