مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن برای تمکین زوجه

با سلام بنده با همسرم اختلاف دارم و 3دانگ از منزل مسکونی ام را به خاطر مهریه بنام ایشان زده ام و منزل مشترک را ترک کرده و به خانه پدرش رفته است و در دادگاه تمکین اعلام کرد که من 3دانگ خودرا میخواهم بفروشم و شرط تمکینم این است که همسرم باید یک منزل جداگانه برای من تهیه نماید ،با این تفاسیر ما یک منزل 2طبقه در شهرستان داریم که سندش بنام پدرخدابیامرزمان است و 2 برادر مجرد در داخل یکی از طبقات زندگی می‌کنند و طبقه دیگر با کلیه اسباب زندگی فراهم است و خالی میباشد آیا من می‌توانم یک اجاره نامه تهیه کنم از برادرهایم و با رضایت برادرهایم جهت تمکین همسرم به دادگاه ارائه بدم و همسرم را ملزم به تمکین در منزل قید شده نمایم با این تفاسیر که محل کارم تهران میباشد و منزل قید شده جهت تمکین در شهرستان میباشد و 5ساعت فاصله زمانی تا محل کارم دارد

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مسکنی که شما تهیه می‌کنید طبق قانون متناسب با جایگاه اجتماعی خانم باید باشد و از لحاظ دادگاه چنین شرایطی لحاظ خواهد شد و مددکار یا کارشناس مربوطه باید تایید کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است تکلیف سه دانگ را نیز مشخص کنید تا نتواند بابت مهریه توقیف کند
سه دانگ خود را با برادرتان معاوضه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌توانید این درخواست را بدهید ولی طرف مقابل می‌تواند به محل آن شرایط آن نیز اعتراض نماید و در این خصوص کارشناس و دادگاه محترم بررسی می‌نماید مشکلی نباشد تایید می‌گردد