مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل پیج خریداری شده در اینستاگرام

با سلام سه روز پیش از ادمین یک پیج خریدوفروش پیج اینستاگرام پیج خریدیم مبلغ رو هم واریزکردیم البته شماره کارت پدرش رو بهمون داد ماهم کل مبلغ رو واریزکردیم الان میگن نمیدیم نه پول رو نه پیج رو مغازه پدرش روهم میشناسم لطفا راهنمایی کنید چی کار باید انجام بدیم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
دادخواست الزام به انجام تعهد تقدیم دادگاه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید و حق خود را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.