مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

باسلام
ما سه برادر به مدت چندین سال یک مغازه با سهم هر کدام دو دانگ خریدیم
و جواز کسب بنام یکی از شرکا شد
و در اجناس مغازه هم شریک بودیم
حالا که موجودی مغازه طبق یک شراکت نامه
به سه قسمت تقسیم شده
شریکی که جواز کسب به نام ایشان هست از تخلیه مغازه خودداری می‌کند
و یکسال است بدون هیچ قراردادی از دیگر شرکا مشغول فعالیت است و میگوید دنگ خود را مثلا به قیمت صد تومن به من بفروشید یا دویست تومان یعنی دو برابر از من بخرید
حالا ما نمی‌دانیم چه باید بکنیم
و با چه عنوان باید شکایت کنیم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگه سندرسمی بنام شماست دادخواست خلع یدمشاعی تقدیم دادگاه کنیدحکم خلع ید صادرمیشه وبرادرت اجبارا بایدتخلیه کنه.اگه سندعادی داریدبایدببینیدکه مالکیت راخریدید یا سرقفلی راخریدید.درهرصورت اول باید اثبات مالکیت مشاعی بدهید وبعدقطعیت اثبات مالکیت مشاعی,سپس خلع یدمشاعی تقدیم کنید.