مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین قولنامه ای

باسلام اینجانب یک پژو پارس 94 سه سال پیش از یکنفر فامیل خریداری کردم و شاهد هم پای قولنامه دستی امضا کرده بعدا متوجه شدم سند به اسم ایشان نیست به اسم شخص دیگری است تا اینکه بعد از سه سال ماشین دست منه پلیس کلانتری ماشینو برد پارکینگ جویا شدم شخص از صاحب سند طلب داشته حکم توقیف گرفته حال من راه قانونی چیه ماشینو ازاد کنم سپاسگزارم

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اعتراض شخص ثالث از طريق دفاتر خدمات قضايي در دادگاهي كه ماشين را توقيف كرده بطرفيت فروشنده قولنامه و مالك اصلي خودرو

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

درخواست اعتراض شخص ثالث اجرایی برای رفع توقیف خودرو بهمراه مدارک به دادگاهی که حکم اولیه راصادرکرد تقدیم کن تا رسیدگی بشه. اگه بردادگاه احرازبشه که شما مالکیدرفع توقیف صادرمی کنه