مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از خودکار محو شونده

در سندی که به دادگاه ارائه شده متنی چاپ شده و من در زیر آن امضا کردم ولی در اصل این برگه ای بوده که من زیر یک متن که با خودکار نوشته شده بود را امضا کردم که من مطمئنم این خودکار محو شونده بوده و پس از محو شدن متن چاپ شده و امضای من هم بوده
حال:
1-آیا کارشناس خط میتونه این ردهای خودکار را تشخیص بدهد ؟
2-آیا کارشناس خط میتواند تاریخ پرینت را هم تشخیص بدهد و تقدم و تاخر را نشان دهد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

بله میتونه.اگه درست باباشه ,میتونی به جرم کلاهبرداری وجعل واستفاده ازسندمجعول ازش شکایت کنی.