مشاوره حقوقی رایگان - خروج فرزند دختر از کشور توسط مادر

با سلام
دختر من 6 سال و 10 ماه دارد و با من رندگی میکند
من 2 ساله که از پدرش جدا شدم
تا 7 سالگی حضانت دخترم با من است و بعد از 7 سالگیه به پدر منتقل خواهد شد
البته پدر خواهان نگهداری فرزند نیست ولی قانونا حضانت به وی منتقل میشود.
من با فرد دیگری ازدواج کردم که مقیم خارج از کشور است
میخواستم از حضورتون بپرسم که تحت چه شرایطی اجازه خروج دخترم و زندگی در خارج از ایران را خواهم داشت؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اجازه و امضا فرم درخواست گذرنامه توسط پدر ضروریست.

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام در صورت اجازه رسمي پدر حق خروج داريد يا بعد از ٩ سال خودش حق انتخاب داره كه با كي زندگي كنه ولي مجوز خروج از كشور يا پدر يا دادگاه

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اجازه گرفتن گذرنامه وخروج دختر ولو اینکه به سن قانونی برسه با ولی قهری است.واگه ضرورت ایجاب کنه که باید ازکشورخارج بشه باید ازدادگاه تجویزخروج رابا ادله درخواست کنی