مشاوره حقوقی رایگان - آیا حیاط مشاعی آپارتمان را میتوان برای طبقه همکف اختصاصی کرد؟

باسلام بنده دریک آپارتمان سه واحدی (یک واحدهمکف ودوواحد درطبقه اول)زندگی میکنم که درسندها سه واحد به صراحت نوشته شده مشاعات طبق قانون تملک آپارتمانی ولی طبقه همکف حیاط مشاعی را اختصاصی کرده ودرآن انباری وسایبان زده است واجازه دسترسی به مارا نمیدهدومیگوید مالک قبلی طبقه همکف ازطریقه دفترخانه حیاط مشاعی را به همکف داده واختصاصی کرده است درصورتیکه بامراجعه به اداره ثبت ودریافت صورتجلسه تفکیکی چیزی ازحیاط مشاعی به صورت اختصاصی طبقه همکف هم ذکرنشده وباصراحت نوشته شده تمام مشاعات طبق قانون تملک آپارتمانی میباشد آیا بنده ازطریق قانونی میتوانم دادخواست بدهم ونتیجه بخش میباشد که حق استفاده داشته باشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.